ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Lördag!!!

Publicerad 2011-05-28 07:36:08 i Allmänt,

Har redan varit uppe i en timma och kl är bara 7.20. Välling och kaffe slut sen länge...

Trodde vi skulle kunna roa oss med en krita och lite papper, men det gick så där eller rättare sagt inte alls. Bäbis har kommit på att hon vill inte alls måla, hon vill sitta och TITTA PÅ när någon annan måla. Det värsta är att det vill JAG MED, JAG vill inre måla!!!  Byggde torn av tre kvarglömmda tärningar en stund... Det var roligt i ca 3 min... Till slut gav jag upp och satte på TVn och NickJr... Tack och lov för BubbleGuppis!!!



Vad dagen bjuder på vet vi inte riktigt. Planen var att åka in till stan och besöka TBE-bussen då BVC rek. att ALLA i hus nr 8 tog vacc. Men det blev ändrade planer för vacc är inte rek. till barn UNDER 7 år och verkligen inte till barn UNDER 2. Borde de inte veta det på BVC??? Infektionkliniken tycke inte ens vi ska ta det fast Mellan är en riktig "FästingOnge" OCH att vi ibland vistas i "FästingMarker", utan de tyckte att vi bara skulle vara ännu mer noga när vi letar fästingar på kvällen när vi varit där... Så, så blir det!!! Hade varit skönt att veta att de varit vaccinerade samtidigt som det var gott att slippa den kostanden, det är mycket som kostar just nu ändå ;)



Nähe! Nu var inte Guppisarna roliga längre... Jaja, kl är 7.30 och famlijen har sovit länge nog, tycker VI iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela