ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Tisdag!!!

Publicerad 2011-05-10 19:44:58 i Allmänt,

Väder uppdat.: Strålande sol!!!

Dagen började med ett BVCbesök. Mellan på 4års koll och Bäbis på 18 månaders. Båda godkända och klara! Mellan njöt av uppmärksamheten och allt beröm han fick av vår BVCsköterskaKatarina. Allt avslutades med att Mellan fick visa sina kunskaper i ämnet Balansgång och Bäbis fick sig en spruta. Med ett HelloKittyplåster på såret gick vi vidare till FamiljeCent. En belönings-fika, lite lek, sedan en kort sångstund och sedan hem.

Väl hemma hade Mellan bråttom att hämta sin cykelhjälm. Jag stod kvar ute och plockade ut vagnen ur bilen. Ytterdörren var låst och jag sa att -Vi går in bakvägen! Det gjorde han, han hade ju bråttom att hämta hjälmen! Så in i köket kliver han. Då går larmet! En hjärtskärande skräckslagen Mellan kommer springandes. LillePlutten! Han grät som han aldrig gråtit förr... Min lille prins! När allt lugnat sig och larmet stängts av gick vi till baksidan. Bäbis fick välling och en fortfarande gråtulkande Mellan gick och hämtade filt och kuddar och nästan somnade i skuggan under rönnbärsträden. Mat medans Bäbis sov!

Eftermiddagen tillbringades i goda vännerslag i strålande solsken.






... ser ut som en slagskämpe...


VackrasteEmma...


Mata Kaninen...



Kvällsmackan blev äpplekräm med mjölk istället.. Bad, idag var det VERKLIGEN nödvändigt, och sedan bums i säng. Bäbis som tagit för vana att joddla runt i minst 45 annars somnade gott på bara 10, så både Mellan och Bäbis sov redan 19.11. Inte långt där efter knoppade Stor in... Det är tröttsamt att ha det roligt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela