ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Ofrivillig bloggpaus...

Publicerad 2011-09-01 06:08:21 i Allmänt,

Blev det... Men har onte orkat, har inte haft nått att skriva om... Efter lördagens 30-års partaj, mycket trevligt, mycket gott, utvecklade sig kombon öron-& bihåleinflammation. Nu när det lättat har StoraHostan infunnigt sig. Så nu hostas det så det ekar från fler i hus nr 8. Stor har fått en uv-släng, har preppat henne med c-vitaminbrustabletter och hon får dagen på sig att kissa ut det annars blir det vc i mon.

Katterna hos veterinären gick bra. Så små och ynkliga efter narkosen, de så ut som två ugglor i lådan när vi kom hem på kvällen. Väl ute på golvet var de alkoholpåverkade små Bambisar.... Men nu är det gjort och de mår bra. Ska tillbaka om tre v. och få andra dosen vacc.

I dag drar ht-11 igång på riktigt! Stor har första jympan, eftersom hon var sjuk förra torsdagen, och Mellan har Mulle. Helgen blir lugn på aktivitetsfronten då danser och badverksamhet drar igång NÄSTA helg, då jädrar då är det på riktigt... Nu: Måste kolla rec. på tårtan och skumrutor, ska handla efter jonn och i mon stundar Bäbis 2-års dag. Kalaset går av stapeln på lör em!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela