ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

På väg hem!!!!

Publicerad 2010-04-19 22:00:35 i Allmänt,

Ringde Ns mob. flera flera gånger, men eftersom de var på sjukhus hade han ju stängt av. Letade febrilt efter nr till akuten för att söka anhörig i katalogen, då tuggar Bäbis i sig en stor pappers bit och sätter i halsen.... Host, host, slem, slem.... Pratade till slut med en trevlig sköterska när jag gav upp letandet och ringde 1177 igen, hon försökte koppla mig men det gick ju inte, fick direkt nr och sattes i kö. Då ringde hemfonen och det var N. De var på väg hem!!!  Väl undersökt, kollat pupiller och balans ett par gånger, allt var OK!!

Nu var de på väg hem och Z var hungrig, han hde ju knappt ätit nått sedan mellanmål på fska. Så det blev en tur till McD för lite "nuggets". När vi sagt HejDå och lagt på ringde det igen. Det var N. -Ring Mamma säga inget "kracks", sa Z. De hade visst frågat han rätt många gånger om han mådde illa och behövde kräkas..... Min älskade lillePrins!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela