ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Efter regn.....

Publicerad 2009-07-26 19:38:22 i Allmänt,

kommer sol, säger de ju!!! I dag stämmer det, efter att det hela em bara vräkt  ner skiner nu solen igen.... Och nu är det ju dax att krypa till kojs, iaf för SmåKnoddar. Nej inte riktigt än, just nu sitter de vid köksbordet och degar med den nya MyLitlePony degen de fått av Farmor&Farfar, måste erkänna att jag också varit med en stund, den var otroligt mjuk och go att ta i. Hade kameran varit på min sida hade jag fotat dem med tillhörande Zs Jamen, alltså katten, som sitter i klädd de nya bäbis kläderna och filten på fönsterbrädan och tittar på när de degar.

Idag har jag nog med råge gått upp et kilo el två. Vi har varit på kalas hos Ns päron, här även kända som Farmor&Farfar. Gott gott & mätt mätt som alltid. Efter mat och kaffe kom FasterA med sambon U hemvändandes efter en vecka vid havet, de såg rysligt utvilade ut....... Nej, de hade inte heller haft strålande väder men väldigt bra ändå.

Djurparken har även fått sitt årliga besök, det blev Mamman, Knoddar & Mormor som begavsigt dit i fredags. Ns jobbtelefon ringde 06.50 så det var bara för han att kasta sig i väg. Så Mamman, allså jag, packade ner fika, regnkläder & Knoddar i bilen och styrde kosan mot djuren. Det blev en toppen dag, några regnkläder hade vi inte alls behövs, strumporna gick därimot att vrida ur efter en dag i gummistövlar när vi på em satte oss i bilen....
Zebror på mycket långt håll....


Giraffenbäbisen måste också fotas.....


Z & Mormor står och tittar ut över savannen....


mer giraffer.....


Z och jätteapan.....


L kastar sig upp i sadeln.....


Z kastas upp i sadeln....


I motljus: L kommer ridande som om hon aldrig gjort annat....


I motljus: Z kommer ridandes, premiärtur minnsan!!!!!!!


När vi vinkat Hejdå till Flamingosar & Pingviner traskade vi trötta och nöjda efter dagens äventyr mot bilen, och vad såg vi inte där i tunneln???? Bäbiselefanten!!!!! Den vi inte alls fått med på foto eftersom den envist hållt sig på fel sida savannen hela tiden. -"Ta kort på den, nu när den står still!" skrek L så det ekade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela