ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Me&I och Vårdcent....

Publicerad 2009-11-19 09:51:45 i Allmänt,

Trevligt Me&I party!!! På tok för mycket söta/coola kläder. Tänk om plånboken vore obegränsad.... Z fastnade för en brun tröja med en katt på så det fick "de stora" var sin, Bäbis fick en liten söt medaljongtunika och ett kuddfodral med rallybilar.... Mamman fick en nyckelhållare och choklad i värdinnegåva. SötaE skötte visningen utmärkt trotts ett litet klängigt barn på armen.

Ls & Zs tröjor... -Ja gillar! sa Z och gick....

Bäbis tunika...

Samma tyg som Bäbis kuddfodral...

Gårdagen skulle ju varit mysig ledig hemma-dag var ju min tanke. Men, som alltid händer det något. Efter frukost packade vi in oss i bilen för en sväng till stadens Pyssel-butik. För 50 kr får man nämligen fri tillgång till ett stort pysselrum i en timmas tid. Naturligtvis hade ingen av mammorna med sig kameran. Kul var det! Det fanns ALLT man kan tänka sig för ett pyssel, stämplar, olika papper, pärlor, färg och pänslar, kul kul. Efter åt blev det en snabb lunch på McDonalds, för att efter det åka till Vårdcent. L har haft svid när hon kissar och nu var det dax att kolla upp tyckte jag. 14 hade vi tid. 14.40 kom vi in och 16.00 gick vi därifrån. Det tog en EVIG tid, som L säger. En mycket stolt Lutta med plåster på fingret efter ett [sänka]prov, dock inga bakt. i urinen, men lite penc. fick hon dock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela