ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

I rättvisans namn....

Publicerad 2009-12-12 14:20:03 i Allmänt,

I rättvisans namn har snoret fördelat sig jämt över hushållsmedlemmarna.... Utom till Mamman, peppar, peppar. Har läst i tidningarna nu med Svininflu och allt att gravida ska vara extra känsliga mot infektioner, typ förkylningar. Jag har ALDRIG under mina tre gravar varit förkyld. Ett par slängar magsjuka, men aldrig förkyld. Nu är jag ju dock inte förkyld, men jag ammar, äter mina vitaminer och fiskolja, så kanske, kanske klarar jag mig....

Gårdagens Lucia firande gick av stapeln kl 8.30. Tur att jag ringde och kollade. Det var samling 8.15, inte 8.30 som jag trodde. Tack Karro för att du kom SPRINGANDE från parkeringen för att hjälpa LillaMamman med barn och vagn upp för kyrktrappen. Kunde trott att någon på närmare håll kunde ställt upp, men inte... Tack, du är min hjälte!!!





Efteråt var det fika på fska, mysigt, mysigt....

Väl hemma, L&Z lämnade, slocknade jag och Bäbis i soffan och sov gott i flera timmar. Det var behövligt. Tung vecka med Jkp i måndags, ÖppnaFska med Bäbis i tisdags och L&Z hemma onsdag-torsdag. Tack Ns Päron som var så snälla och vaktade L&Z när jag på torsdags em åkte in till MVC för det obligatoriska cell-provet. Inget trevligt, med väldigt nörvändigt. Svar väntas om ca 8 v. Efteråt hade N bokat oss ett möte med banken. Lite lån-& sparandefix. Så skönt att det är ordnat, det har hängt lite, men nu är det ordnat. Både sparande+ pens, spar till oss och varsit sparkonto till Knoddarna. Dagen till ära stod det Pizza på menyn.

Nu ska familjen tvättas och pyntas för sedan bär det av in till staden för ett litet kalas, StorKussenM fyller år...

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-12-12 16:45:31

hej hopp, ser mina små på fotona också, visst var alla så sööööta!! jag får tårar i ögonen av sådant här! hoppas vi kan ses snart, veckon som kommer har jag inte mindre än fyra besök hos sjukgymnast, men hur har ni det? eller ska vi ta en eftermiddag runt jul så får även papporna en chans att prata med nån annan än, well, deras fruar?! stor kram på er, vi hörs!

Postat av: karro

Publicerad 2009-12-14 01:50:12

Klart man hjälper till!!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela