ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Bloggkurs.....

Publicerad 2009-11-04 11:55:21 i Allmänt,

vill du hålla en sådan för mig Karro??? Gudars vad snyggt du gjort!!!!!

Dagens utv-samtal för Z flöt på bra, inga propp, allt flyter på tyckte pedagogen.

Var på BVC med Bäbis i måndags. Över 4 kg nu minsann, stora damen. Lyfter på huvudet och jollrar....

Hon fyllde även 2 månader i måndags, just den dagen fick vi byta blöjstorlek, från 1ans newbourn till nr2....
Det ökända magknipet som drabbar många småknoddar i tvåmånaders åldern har också slagit till, oftast mellan 20-22, ont ont ont gör det, sedan går det över och allt är som om ingenting hänt..... Vi pustar ut och laddar inför nästa gång.

I lördags var Mamman & Bäbis på Tjejkväll. I SötaEs atelje. Bäbis sköte sig gallant genom att hoppa över magontet och sova sig igenom middagen, fram till kl 23 då hon krävde lite mat och sedan satt nöjd i knät på någon at Tjejkvällens deltagare.

Vår söte LilleZ har kommit på att han alls inte vill sova på kvällarna, många anledningar finns det för att få komma upp, alla måste kramas & pussas en vända till, och vem kan säga nej till det??? Nr1 & nr2 ska göras, det ska drickas vatten osv.... Var det i går månne??? Som han smög upp när jag bytte på Bäbis. Då hade han tagit på sig Ls dans kläder för -"Sessa inte sova!"


-"Joho, prinsessor sover visst!"
-"Tott?" Föst?"
-"Ja, vi tar ett kort på dig först. Sedan ska du sova!"

Kommentarer

Postat av: karro

Publicerad 2009-11-04 18:16:17

Han är så j-a söt! Skönaste killen i byn :D Är inte så svårt att få det fint på bloggen. Köpte en färdig bloggbakgrund också följde jag instruktionerna som medföljde ;) Vet dock inte hur det fungerar på blogg.se för jag hade beskrivning för blogspot. Vilket datum va det partyt va nu igen?

Kram kram

Postat av: Mia

Publicerad 2009-11-07 06:27:57

Jättesöta bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela