ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Sus & snus....

Publicerad 2009-10-27 11:38:48 i Allmänt,

Torktummlare & tvättmasikn susar i fjärran och Bäbis snusar i sin sitter..... En paus dag mellan dagar med kuligheter. I går var Zs BompisB här med Mamma och Lillasyster. Eftersom vi inte varit ute på hela helgen tog vi med dem till Knytteskogen, med grill och spritkök. Korv & morotsoppa bjöds det på till lunch. När vi knatade i väg mot målet tog Z B i handen och sa: -"Mon!" (Z ord för Kom) Varför hade jag inte med kameran???? Mysigt och trevligt. Sedan blev det lite kallt så vi tog oss hem och drack varm choklad, gott gott!!! Barnen lekte lugnt och Mammorna maratonfikade. Plötsligt blev det väldigt tyst. B&L ritade men var var Z??? från TVrummet hördes lätta snusningar: Han sov! På golvet bredvid soffan!!! Ingen bra tid att sova på kl 16 men väcker man han för tidigt blir han på ett uselt humör. Han vaknade dock av sig själv efter 45 min, vilket ändå resulterade i att det var svårt att få han i säng på kvällen.

Just nu är Spädbarnsdödlighetsdebatten het för bäbisföräldrar. Knoddarna ska ligga på rygg i egen säng i svala rum, ammas och INGEN, absolut INGEN ska röka i barnens närhet. Vi följer inte dessa regler till punkt och prickar. Vi kompromissar en aning: Bäbis sover på sida på EGEN KUDDE i vår säng, hon ammas och ingen av oss rökar. Enda stället hon sover gott på rygg är i vagnen, och då måste vagnen rulla, Gud nåde den som vågar stå still, om så bara för att säga Hej till förbipasserande, eller i sin sitter. Fast i dag är nästan första gången hon själv somnade i den, annars har det varit så att hon ätit sig till sömns och sedan plaserats i den, hon låg i över en halvtimma och bara myste innan hon somnade nöjd och glad..... Känns som om Magdroppar och kvällsdosen Minifom hjälper för hon är inte alls lika gasig längre, tack och lov. I morgon fyller hon 8 veckor!!!!

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2009-10-27 23:03:23

Lillflickan blir stora flickan snart jätteroligt att se vad hon växerdet syns mellan varje gång vi ser henneHar du fortfarade mat tillräckligt vad skönt i så fall.

Postat av: Farmor

Publicerad 2009-10-27 23:04:03

Lillflickan blir stora flickan snart jätteroligt att se vad hon växerdet syns mellan varje gång vi ser henneHar du fortfarade mat tillräckligt vad skönt i så fall.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela