ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Mosig...

Publicerad 2011-04-26 19:29:04 i Allmänt,

Stoppat tre lortgrisar i säng. Bad och dusch tar vi i mon... Mat fick de iaf ;) Stor åt en halv macka medans Bäbis åt två OCH ett halft ägg. De blev lite hårdkokta så de föll inte riktigt i god jord... Kan hålla med.


Vill ha vår gula lite rinnig...

Regnet vi väntar på har inte kommit än, det har molnat på, men inget regn... Större delen av dagen har tillbringats på altanen. Väl insmord i spf. Har detta blivit en väder-blogg??? Näää!!! Har man inget och prata om, kan man alltid prata väder. Eller???

Fast sol tycker vi ju om!

I mon väntar lite planering på jobb, jag ska ge mig ut på sponstringsrunda och en tur till staden. Måste införskaffa parasoller och LUSmedel(???) Det går löss på förskola/fritids/skola!!! Lika bra att vara förberedd!

Nu lite soffhäng, sedan dusch, bara för att Kottarna är lortiga behöver ju inte Mamman vara det eller? Efter det bums i säng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela