ziggessyster

Snorträsk eller Änglatorp?? Det är frågan... I hus nr 8 bor Mamma, Pappa, Storasyster Stor, Mellan & Lillasyster Liten. Följ vår, ibland trista, vardag genom regn, rusk, sol och värme....

Söndag!

Publicerad 2011-07-03 20:00:03 i Allmänt,

I dag fick jag sovmorgon. Tack! Aptrött ändå... Det var Kottarna med, alla sov 19.10. När hände det sist??? I dag har det grejats ute. Det har klipps och rensats... Även en tur till jouren. Bäbis Nässelfeber växte ut över HELA kroppen. 3 st kortison tabletter blev det. Nu när hon gick och lade sig var det bättre, men inte borta.

Årets första vindruvskrig bröt ut vid eftermiddagsfikat. Det var så supersura så det var ingen som kunde äta dem ändå. De passa utmärkt till att kasta på varandra. Riktigt familjeunderhållning!

Vi vinkade av SötasteAnna som varit här sen igår. Alltid lika trevligt även fast de boende i huset kanske inte visade sig från sin bästa sida, läs jag... Förlåt Anna! Trött var bara förnamnet...

Nu: Dusch, sedan gör jag Kottarna sällskap. I mon är en tur till IKEA inplanerad. Skrivbord och säng! Ser det som ett träningspass på det socialeserandeplanet för Kottarna... Det märks att de bara varit med till affären den sista tiden... Nu tar vi tag i "att-visstas-i-offentligamiljöer-utan-att-skämma-ut-Mamman"-träningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela